Εταιρία

ΥΙΟΙ Α. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ο.Ε.

76 χρόνια συνεχούς λειτουργίας,
σε ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής
και έκθεση τζακιών σε νέο ιδιόκτητο χώρο.

Η εταιρία ΥΙΟΙ Α. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ο.Ε. είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση, που συμπληρώνει 76 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με έδρα το Χυτήριο στο 7,5 χλμ. της Eθνικής Oδού Θεσσαλονίκης Καβάλας σε ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής 1.300m² και υποκατάστημα – έκθεση τζακιών σε νέο ιδιόκτητο χώρο 3.800m² στο Περιβολάκι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (έναντι γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ).

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η παραγωγή προϊόντων από μαντέμι (χυτοσίδηρο) και ειδικότερα τα καλύμματα φρεατίων και οι σχάρες υδροσυλλογής ομβρίων. Ακόμη, εναρμονισμένη στις κοινοτικές οδηγίες που καθορίζουν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής που υποχρεωτικά πρέπει να πληρούν τα κοινοτικά προϊόντα, η εταιρία προμηθεύει καλύμματα φρεατίων και σχάρες ομβρίων από ελατό χυτοσίδηρο.

Η εταιρία ανταποκρινόμενη στη γενικότερη τάση για διαμόρφωση και καλλωπισμό των πόλεων, διατηρώντας την αισθητική του παρελθόντος, παράγει προϊόντα, όπως παραδοσιακούς φανοστάτες (από χυτοσίδηρο, αλουμίνιο, χάλυβα), παγκάκια, τραπεζάκια, σχάρες δενδροδόχων, εμπόδια πεζοδρομίου, κάδους απορριμμάτων, ιστούς ονομασίας οδών κ.α. που συμβάλλουν στην προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στο χώρο του τζακιού & της σόμπας. Έχει δική της παραγωγή ενεργειακών τζακιών, τζακιών φυσικής ροής, λεβήτων, κασετών και σομπών. Επίσης, εμπορεύεται τα προϊόντα διαφόρων εταιριών από το εξωτερικό.

Η συνέπεια προς τους πελάτες και η δέσμευση για ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εταιρίας, η οποία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001/2015 και έχει πιστοποιητικό CE για τα τζάκια, τις κασέτες, τους λέβητες και τις σόμπες που παράγει.

Μενού